Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bogrács kellékek képes leírás - Bogrács .tlap.hu
részletek »

Bogrács kellékek - Bogrács .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bogracs.tlap.hu » Bogrács kellékek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Bogrács Kereskedőknek

Bogrács Kereskedőknek

Örömmel tájékoztathatjuk minden kedves látogatónkat, hogy honlapunk megkezdte a működését. Elsődleges célunk, hogy tájékoztatást nyújtsunk a vállalkozásról és a termékeinkről. Vállalkozásunk a sütéshez, főzéshez használatos hagyományos eszközök nagykereskedelmével foglalkozik. A vállalkozás több mint 20 éves múlttal, kapcsolatokkal rendelkezik.Több, mint 1000 terméket forgalmazunk. Termékeinket saját importból, hazai gyártóktól és importőröktől szerezzük be. Célunk, hogy a mai gazdasági helyzetben is a lehető legjobb árakon tudjuk a partnereinket kiszolgálni. Partnereink közé sorolhatjuk a 100 Ft-os hálózat, a hazai kiskereskedők, konyhafelszerelési boltok, cégek, tekintélyes részét. Külföldi partnereink: Szlovákia, Cseh Köztársaság, Románia, Szerbia, Horvátország, Németország, Dánia kereskedői, cégei.

Bogrács típusok

Bogrács típusok

A zománcozott bogrács pozitív tulajdonságai között meg kell említeni, hogy nincs annyi vesződség vele, mint a vasbográccsal, könnyű a tisztán tartása. Kívül és belül zománcozott, és közte nem látszik ki a vas, ami előny, de ugyanakkor egyben hátrány is lehet. Ha túl vékony anyagból készül egy nagy űrtartalmú bogrács, könnyen megeshet, hogy nem bírja el a terhelést, és egyszerűen összecsuklik. Ezért ha ilyet szeretnénk vásárolni, feltétlen tudjuk meg, hogy milyen vastag lemezből készítették. Mivel zománcozott, ezért ugyanúgy kell vigyázni rá, mint egy edényre. Ha le szeretnénk venni a főzés végeztével a tűzhelyről, óvatosan bánjunk vele, nehogy valami kemény tárgynak ütődjön (pl. a betonnak). Sokak szerint az ilyen bográcsban készített ételeknek nem olyan az aromája, mint a vasbográcsban készülteknek.

Bográcsok és állványok viszonteladóknak

Bográcsok és állványok viszonteladóknak

Háztartási és konyhafelszerelések nagykereskedelme. Raktárkészletünk állandó, választékunk több ezer fajta konyhafelszerelési termékből tevődik össze. Cégünk bel- és külföldi, kis- és nagykereskedőket szolgál ki.

Bogrács magazin hírek
A bogrács típusai alapanyag és forma szerint
A bogrács típusai alapanyag és forma... A bográcsok az előállításhoz használt alapanyag alapján készülhetnek rézből, vasból, rozsdamentes és zománcos kivitelben. A rézbográcsok előnye, hogy jól vezetik a hőt, ezáltal egyenletesebben főnek meg bennük az ételek. Ugyanakkor a réz érzékeny a savakra (pl. ecet), ezért ma már általában ötvözetet használnak. Azonban ezeknél is figyelni kell, hogy ne...
Milyen kiegészítőket vásároljunk a bográcshoz?
Milyen kiegészítőket vásároljunk a... A bogrács kiegészítői közé tartozik a merőkanál, a tálaló állvány, a...
Kültéri és beltéri bográcsok
Kültéri és beltéri bográcsok Ma már nem csak szabadtűzi, hanem gázon történő főzéshez is gyártanak...
Bográcsok és tartozékok

Bográcsok és tartozékok

A bogrács ma már sokkal többet jelent, mint pusztán egy szabadban használatos edénytípus. Akik egyszer megtapasztalták a szabadban való bográcsozás által nyújtott szabadságot és jó hangulatot, azok sosem fogják elfelejteni, és vágyni fognak arra, hogy megint részesüljenek ebben a különleges élményben. Üzletünkben megvásárolhatóak kiváló minőségű bográcsok több típusban gulyás-, halfőző és tálaló bográcsok, bogrács, méretben és anyagban rozsdamentes és zománcozott bográcsok, bogrács egyaránt, illetve az ezekhez szükséges kellékeket pl.: bográcsállvány. Kívánjuk, hogy termékeink használata során életre szóló kellemes élményekben részesüljenek. Az általunk forgalmazott bográcsok időt állóak, akár egy életen át szolgálhatja a tulajdonosát.

Eladó bográcsok és kellékek

Eladó bográcsok és kellékek

Cégünk megbízhatóságát bizonyítja vevőszámunk folyamatos növekedése és meglévő partnereink számának stabilitása. Célunk a jövőben sem más, mint hogy minőségi szolgáltatásokkal, pontos, gyors kiszolgálással álljunk vevőink rendelkezésére. Bográcsok, kellékek...

Gulyásbogrács

Gulyásbogrács

A cég minőségi bográcsok és kiegészítőik forgalmazásával foglalkozik. Igyekszünk használható, minőségi termékekkel ellátni a vevőinket. Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Kerti grill sütő

Kerti grill sütő

Tökéletes kerti grill élmény elektromos, faszenes és gázüzemű grillsütőinkkel. Nézze meg széles kínálatunkat a szabadtéri konyhától a házi füstölőig, és válassza ki azt a kerti sütőt, amely hosszú távon is valóra váltja az álmait! Kínálatunkban kizárólag minőségi, bevizsgált grillek szerepelnek, hogy a közös kerti program mindenki számára biztonságos, vidám élmény legyen. Szépítse meg a nyári délutánokat egy összejövetellel, szórakozzon együtt barátaival! Kerti sütő szakértőktől? Grillsütők.hu!

Olcsó bogrács termékek

Olcsó bogrács termékek

Bográcsozáshoz az olcsó.hu segít megtalálni a megfelelő darabot. Rendelhetsz, mindenfélét, ami a bográcsozáshoz kellhet. Érdemes átnézni az olcso.hu ajánlatát nagy választékban kínálnak bográcsot, bográcsállványt, gázégő bogrács alá és sok hasznos dolgok.

Olcsó bográcsedények

Olcsó bográcsedények

Új, vagy fényes bogrács vásárlásakor először a rozsdagátló mázat kell eltávolítani a bogrács faláról. Minden ilyen típusú bográcsedény rozsdásodás elleni védőréteggel kerül forgalomba. A védőréteget szabadban rakott tűzön égessük le. Előtte kívül-belül zsírral, vagy étolajjal kenjük be. A tűzre csak akkor helyezzük rá, ha az már lánggal ég. A leégetés után a bográcsot finom kőporral vagy homokkal súroljuk át, míg felülete fényes nem lesz. Ezután mosószeres vízben alaposan mossuk meg, és tiszta vízzel öblítsük el.

Hirdetés
Öntöttvas bogrács

Öntöttvas bogrács

Öntöttvas bogrács minden méretben öntöttvas üst öntöttvas grill bogrács minden méretben öntöttvasbogrács kerti grill öntöttvas serpenyő öntöttvas edény kovácsoltvas kerti garnitúra kovácsoltvas. Minőségi kerti bográcsozók készítése öntöttvasból grill rácsok készítése.

Rozsdamentes bográcsok

Rozsdamentes bográcsok

A bogrács egy ősi főzőedény, amely minden földrészen, és szinte minden nép őstörténetében megtalálható. A legelső bográcsokat, az ősi nomád lovas kultúrákban használták először, mivel a szabadban való főzéshez a legalkalmasabb eszköz a tűz fölé függeszthető üst volt. A mai fémből készült - bogrács ősét, a honfoglaló Magyarok hozták magukkal a Kárpát-medencébe, amit akkor még cserépből készítettek. Ez az üst a X-XIII. századi Magyar fazekasság legjellemzőbb edénye volt. Mára azonban ez az edénytípus összefonódott a Magyar kultúrával, mondhatni hogy a Magyar nemzeti ételek szimbólumává vált. Tehát a bogrács ma már sokkal több jelent, mint pusztán egy szabadban használatos edénytípus.

Szabadtéri sütés főzés kellékei

Szabadtéri sütés főzés kellékei

A rostély is ősrégi sütőeszköz, ma rengeteg kerti változata van. Általában faszénnel használatosak. A lényeg ugyanaz, mint a nyársnál, hogy a sütendő hús szabadon érintkezik a tűz melegével és illatával. A leggyakoribb sült a flekken, általában sertéstarja-szeletek, de készül marhából is. Akár flekkent sütünk, akár ujjnyi vastagra formázott kolbászhúst vagy vékony nyársra tűzött húskockákat, kolbászkarikákat, a lényeg a gyorsaság. Jó parázson egy-egy oldalán három-négy perc alatt sül meg a hús, kap kívül illatos, rozsdás pörzsölt, és marad omlós fehér a belseje.

Tálaló bogrács

Tálaló bogrács

Anyag összetétel 1 mm vastagságú vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést majd duplán zománcozva. A mozgatható fogantyú rozsdamentes gömb acél, amely tartórészei hegesztéssel vannak rögzítve az edény külső oldalához. Az állvány csak szemléltetés illusztráció, nem tartozék.

Tuti menü