Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bográcsozó vendéglátóhelyek képes leírás - Bogrács .tlap.hu
részletek »

Bográcsozó vendéglátóhelyek - Bogrács .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bogracs.tlap.hu » Bográcsozó vendéglátóhelyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Kemencés és bogrács buli

Kemencés és bogrács buli

Csárdánkban számos kiváló magyaros fogás közül válogathat. Ha valódi, bográcsban, nyílt tűzön főtt gulyáslevest és pörkölteket szeretne enni, kérésére elkészítjük, amit kemencében sütött házikenyérrel Duna parti teraszunkon szolgálunk fel. Étkeinket különleges házi pálinkák és borok kíséretében ajánljuk elfogyasztani. Családi- és baráti összejövetelek, bulik legalkalmasabb helyszíne!

Kisbogrács Vendéglő

Kisbogrács Vendéglő

2007 tavaszától megújult külső, és belső formában emeltszintű szolgáltatásokkal kellemes hangulatú környezetben várjuk vendégeinket. Klimatizált éttermünk a nemzetközi konyha kitűnő ételei mellet ételkiszállítással bővült. Az átépített étterem 150 fő befogadóképességű amely lehetőséget ad: esküvők, céges rendezvények, konferenciák, csapatépítés, évnyitók, évzárók, bankettek, osztálytalálkozók, név-, születésnapok, ballagások, lebonyolítására. A 25 fős különtermünk kisebb összejövetelek helyszínéül szolgálhat. Cégeknek 40 fős konferenciatermet, és egy 100 fős barokk stílusú termet tudunk biztosítani sajtótájékoztatóra, fogadásra, továbbképzés. Továbbá éttermünk rendelkezik zárt parkolóval, és gyermekjátszótérrel is. Közvetlen szomszédságunkban található a halásztelki Malonyay Kastély, ahol nagyobb rendezvényeket, konferenciákat, kongresszusokat, fogadásokat, protokoll rendezvényeket is tudunk tartani akár 400-500 főig.

Kukta party főzőtanfolyam

Kukta party főzőtanfolyam

Ha részletiben is érdekel egy- egy nemzeti konyha, vagy csak egyszerűen tanulnál pár trükköt, hogyan is készül a kalács, a steak, a sushi vagy akár a gulyásleves, akkor kedvedre válogathatsz az aktuálisan induló több alkalmas Kurzusaink közül.

Bogrács magazin hírek
A bogrács típusai alapanyag és forma szerint
A bogrács típusai alapanyag és forma... A bográcsok az előállításhoz használt alapanyag alapján készülhetnek rézből, vasból, rozsdamentes és zománcos kivitelben. A rézbográcsok előnye, hogy jól vezetik a hőt, ezáltal egyenletesebben főnek meg bennük az ételek. Ugyanakkor a réz érzékeny a savakra (pl. ecet), ezért ma már általában ötvözetet használnak. Azonban ezeknél is figyelni kell, hogy ne...
Milyen kiegészítőket vásároljunk a bográcshoz?
Milyen kiegészítőket vásároljunk a... A bogrács kiegészítői közé tartozik a merőkanál, a tálaló állvány, a...
Kültéri és beltéri bográcsok
Kültéri és beltéri bográcsok Ma már nem csak szabadtűzi, hanem gázon történő főzéshez is gyártanak...
Nagy bogrács

Nagy bogrács

Miskolczi Imre vagyok, 1995 óta foglalkozom vendéglátással, ezen belül is a hagyományos tájjelegű Kunsági ételekkel pörköltek, gulyások, halételek, káposztafélék, főzésével. Örömmel veszem, hogy sok helyen újra visszatérnek a rég múlt századbeli vásárok hangulatai, amelyeknek szerves része a bográcsokban elkészített hagyományos ételek versenye.

Tófalvi panzió

Tófalvi panzió

A bogrács az egyik legrégibb főzőedény, amelyet már évezredekkel korábban a vándorló törzsek is használtak. A szabad tűzön, bográcsban készült ételek íze összehasonlíthatatlan a konyhai tűzhelyen készültekével. A bográcsos ételek készítéséhez ráadásul olyan közösségi tevékenységek kapcsolódhatnak mint a favágás, alapanyagok összekészítése, amelyben az egész család, vagy a baráti kör részt vehet. Csoportban érkező vendégeink számára biztosítunk bográcsozási valamint grillezési lehetőséget. Az önellátásra a földszinten található, modern eszközökkel felszerelt konyha ad lehetőséget. A konyhát és ebédlőt is magába foglaló tágas közös nappali 10x5m alapterületű. Egységünk egy vegyesüzletet is működtet a panzió mellett, vendégeink akár itt is megvásárolhatják az önellátáshoz szükséges alapélelmiszereket.

Tuti menü