Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eladó bográcsozók kerti sütők képes leírás - Bogrács .tlap.hu
részletek »

Eladó bográcsozók kerti sütők - Bogrács .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bogracs.tlap.hu » Eladó bográcsozók kerti sütők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bográcsállvány tűztér

Bográcsállvány tűztér

Különleges megoldású bográcsállványok pihentető bográcstartók és egyéb különleges bogrács kellékek rendelhetők oldalunkról. Kínálatunkat a könnyű egyszerű kényelmes bogrács partik kialakításához terveztük.

Kerti bográcsozok sütök grillezők

Kerti bográcsozok sütök grillezők

Kerti bográcsozó vásárlása előtt áll, de nem tudja, hogy álljon neki a keresgélésnek? Először is látogassa meg webshopunkat, ahol kiválaszthatja a kerti grillezőt, kerti bográcsozót, szalonnasütőt, kerti sütőjét, kemencéjét. A kerti pados bográcsozótól kezdve, a szóló állványos bográcsozóig. Többféle megoldásra találhat egyedülálló készlettel várjuk Halásztelki lerakatunkban. Keresgéljen igénye szerint!...

Krómozott bográcsozók

Krómozott bográcsozók

Nem olcsó de évtizedekig használható krómozót bográcsozok állványa, kínálatunkban különleges malacsütőnk állvánnyal egyedüli az országunkban. Tekintsék meg oldalunkon a bográcsozó kerti kellékeket. Foglalkozunk még kerti grillezők, kerti sütök, kerti kemencék gyártásával is. Nézelődjön és találja meg a kertjébe otthonába a legjobb megoldást a kerti sütés főzés öröméhez.

Bogrács magazin hírek
A bogrács típusai alapanyag és forma szerint
A bogrács típusai alapanyag és forma... A bográcsok az előállításhoz használt alapanyag alapján készülhetnek rézből, vasból, rozsdamentes és zománcos kivitelben. A rézbográcsok előnye, hogy jól vezetik a hőt, ezáltal egyenletesebben főnek meg bennük az ételek. Ugyanakkor a réz érzékeny a savakra (pl. ecet), ezért ma már általában ötvözetet használnak. Azonban ezeknél is figyelni kell, hogy ne...
Milyen kiegészítőket vásároljunk a bográcshoz?
Milyen kiegészítőket vásároljunk a... A bogrács kiegészítői közé tartozik a merőkanál, a tálaló állvány, a...
Kültéri és beltéri bográcsok
Kültéri és beltéri bográcsok Ma már nem csak szabadtűzi, hanem gázon történő főzéshez is gyártanak...
Modern kerti sütésfőzés

Modern kerti sütésfőzés

Vegyük végig az alapvető dolgokat, melyek megkülönböztetnek egy kerti sütőt egy nap-mint-nap használható konyhától. A különbség nagyjából ugyanaz, mint egy főzőlap és egy rendes konyha közt: a sütésen - főzésen túl az étel előkészítésétől a mosogatásig minden megoldható egy jó konyhában. Tehát van egy sütő, sok pult és pakolófelület, jól jön egy mosogató, nem árt pár szekrény és fiók, ha pedig tényleg maximalisták vagyunk, beépíthetünk akár hűtőszekrényt és mosogatógépet is. Ne felejtsük: nem az igazi a kerti sütögetés, ha a köretért, vagy egy pohár vízért a házba kell rohangálni.

Tuti menü