Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerti sütögetés képes leírás - Bogrács .tlap.hu
részletek »

Kerti sütögetés - Bogrács .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bogracs.tlap.hu » Kerti sütögetés
Keresés
Találatok száma - 4 db
A jó grillezés titka

A jó grillezés titka

A kerti sütögetés a nyár egyik kedvenc elfoglaltsága. Azonban amilyen élvezetes tud lenni, legalább olyan bosszantóvá is válhat, ha az elkészített étel nem túl ízletes. A hús esetében például gyakori, hogy nincs jól megsülve, nyers, vagy rágós, esetleg túlsütött. Fogadj meg néhány jó tanácsot, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe vendégeid előtt.

Hamburger grillen

Hamburger grillen

Egy nagy tálba összekeverjük a húst, sajtot, hagymát, paprikát, es a fűszereket,majd négy vagy hat pogácsát formázunk belőle..Ezután olajjal megkent grill rácsra helyezzük es készre sutjuk.Meg melegen hamburgerzsemlébe tesszük saláta levélre,tetejére egy adag reszelt,vagy egy szelet sajtot es paradicsom karikákat helyezünk .

Kerti sütögetés

Kerti sütögetés

Eljött a kerti sütések ideje. Ilyenkor az emberfia kimegy a kertbe, tüzet gyújt, és mindenféle halott állatokat süt-főz rajta, amit később vendégei társaságában elfogyaszt. Jó idő és hosszú hétvége volt, így adta magát a dolog. Teszteléshez a jó öreg gyrost vettem elő, azzal nem lehet hibázni, mert a fűszeres husikát és a tzatzikit mindenki szereti. Hozzám egyébként is közel állnak a görögös ízek, mert Pécs uránvárosban, ahol a gyerekkoromat töltöttem, több mint ezerfős görög kolóniával éltünk együtt...

Bogrács magazin hírek
A bogrács típusai alapanyag és forma szerint
A bogrács típusai alapanyag és forma... A bográcsok az előállításhoz használt alapanyag alapján készülhetnek rézből, vasból, rozsdamentes és zománcos kivitelben. A rézbográcsok előnye, hogy jól vezetik a hőt, ezáltal egyenletesebben főnek meg bennük az ételek. Ugyanakkor a réz érzékeny a savakra (pl. ecet), ezért ma már általában ötvözetet használnak. Azonban ezeknél is figyelni kell, hogy ne...
Milyen kiegészítőket vásároljunk a bográcshoz?
Milyen kiegészítőket vásároljunk a... A bogrács kiegészítői közé tartozik a merőkanál, a tálaló állvány, a...
Kültéri és beltéri bográcsok
Kültéri és beltéri bográcsok Ma már nem csak szabadtűzi, hanem gázon történő főzéshez is gyártanak...
Tanácsok kerti grill választáshoz

Tanácsok kerti grill választáshoz

Ne a kerti grill maximum teljesítménye alapján válasszunk (max hőleadás), mely adat ugyan jellemzi a grill általános teljesítményét, de az igazi grillezés titka az egyenletes és jó eloszlású hő. A nagyobb, mélyebb 'kemence' jobb hőelosztást jelent és persze nagyobb húsokat süthetünk. A kerti grill lehetőleg jó alapanyagokból készüljön, figyeljünk a rozsdamentes anyagokra, galvanizált fém részekre és a stabil kialakításra (rázzuk meg hogy lássuk stabilan áll e a lábain), a sütés közben szeret mindenki a kerti grill körül tolongani, könnyen felborulhat egy óvatlan mozdulattól ha nem elég masszív a szerkezet.

Tuti menü